Over ons

Oprichter van Mocktail Magic &De Horecabedrijfsschool:

Julia Hermans
Example image

Hey jij daar!

Ik ben Julia, een derde generatie vrouwelijke horecaondernemer, opgegroeid met het vak in mijn bloed. Mijn oma runde vanaf de jaren '60 een gezellig café/eetcafé, en mijn moeder heeft met veel passie een kookstudio en zakelijke eventlocatie opgebouwd. Het mag duidelijk zijn: de horeca zit diepgeworteld in onze familie en ik ben trots om deze traditie voort te zetten als horeca-professional en ware vakidioot.

Mijn passie? Kennis overdragen in het mooiste vak van de wereld. Of het nu gaat om het perfectioneren van een drankje (ook al is dat soms slechts de bijzaak) of het aanscherpen van de vaardigheden die je als horecaondernemer nodig hebt, ik help je er graag mee.

Bij de Horeca Bedrijfsschool, die ik samen met mijn team heb opgericht, bieden we ondernemers en drukke horeca-professionals de kans om bij te leren wanneer het hen uitkomt. Van kostprijsberekeningen tot het verdubbelen van je omzet, van protocollen tot gastvrijheid, we behandelen het allemaal, en nog veel meer!

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om nieuwe energie op te doen door te zwemmen en paard te rijden. Die frisse energie neem ik graag mee naar onze workshops en trainingen, zodat jij het beste uit jezelf en je onderneming kunt halen. Op dit moment verzorg ik met veel plezier mijn eigen paard, een fijne uitlaatklep naast het ondernemerschap.

Ik kijk er enorm naar uit om samen met jou onze kennis te vergroten, jouw aanbod naar een hoger niveau te tillen, en jouw vaardigheden te verfijnen tot ze beter zijn dan ooit. Laten we samen zorgen voor nog meer vakkennis en ervaring in de prachtige horecawereld!

Met gastvrije groet,
Julia Hermans
Horeca-professional en trotse oprichter van de Horeca Bedrijfsschool

Ik heb de

Horeca Bedrijfsschool

ontwikkeld!

Vanaf jonge leeftijd ben ik al actief in de horeca. Mijn ouders hadden een zakelijke event locatie met grote kookstudio , waar ik door de jaren heen veel waardevolle ervaring heb opgedaan.

Tegelijkertijd zag ik hoe ondernemers en medewerkers in de horeca tegen verschillende uitdagingen aanliepen.

Met de Horecabedrijfsschool heb ik al mijn kennis en ervaring van de afgelopen jaren samengebracht in een plek waar zowel horecaondernemers als hun medewerkers kunnen bijleren en zich verder kunnen ontwikkelen.

We bieden de tools en inzichten die nodig zijn om de uitdagingen van het vak aan te gaan. Dankzij de SLIM-subsidie kunnen MKB-ondernemers bovendien tot 80% van de opleidingskosten terugkrijgen van de overheid!

Example image
Example image

500+

Horeca ondernemers geholpen

Example image

1

Prijs gewonnen

Example image

48,3%

Gemiddelde groei in 3 mnd.

© De Horeca Bedrijfsschool- Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring